Sist oppdatert: 14.02.2020 16:48

Til skifolket i Hedalen og Hedalsfjella

  BJØRN VADHOLM, HEDALEN LØYPELAG
Vi er midt inne i en litt rar vinter her på Østlandet. Da er det godt å vite at vi har en veldig fin gjeng som står på og kjører flotte løyper i Hedalsfjella hver eneste helg.

Så fine løyper kommer ikke av seg selv, og nå er tiden inne til å betale årets løypebidrag.

Vi velger også denne sesongen å sende ut brev med betalingsoppfordring til dere som på en eller annen måte har interesse i arbeidet vårt. Samtidig har Valdresmagasinet vedlagt giro for løypebidrag, i siste utsendelse. Om dere velger å betale via denne, så der det selvsagt like bra, så lenge dere benytter riktig bankkontonummer.

Løypebidrag for sesongen 2019/2020, f.eks. kr 1 100,-, innbetales til:
løypelagets konto 6185 05 30490 eller du kan bruke VIPPS 79630. I begge tilfelle ber vi om at du skriver i merknadsfeltet hvem innbetalingen er fra.

Noen veilag og foreninger betaler det årlige driftsbidraget sammen med vei- eller velavgiften. Dette er en ordning vi gjerne ser at flere benytter, og dere skal selvsagt ikke betale to ganger.

Medlemskap tegnes ved innbetaling av kr 3.000,- til samme konto. Send oss en epost med navn, adresse, telefonnummer og hyttas adresse. Epost-adressen vår er loypelag@hedalen.no

Lurer du på hvordan forholdene er og hvor vi har kjørt? Følg oss på Facebook «Hedalen Løypelag» og følg løypemaskinen direkte på www.skisporet.no/oppland/hedalen

Hjemmesiden vår er www.hedalen.no/loypelag.  Der kan du også se oppdateringene fra Facebook selv om du ikke selv er Facebook-bruker.

Da gjenstår det bare å ønske riktig god skitur!
Hilsen styret i Hedalen Løypelag